Barion Pixel
Menu
Your Cart

FAQ

A nyitási irány meghatározása nagyon lényeges a zárak és a kilincsek vásárlásakor is. Meghatározása egyszerű: szemben állva az ajtóval (úgy, hogy a zsanérok láthatóak) ha nekünk jobbra esnek a pántok akkor jobbos, ha balra akkor balos.
A rozetta a kilics fogantyúja mögött elhelyezkedő, kiviteltől függően kerek, szögletes vagy ovális takarólemez. Alatta helyezkedik el a kulcslyuk takaró rozetta, ami lehet:

• BB jelölésű - normál kulcsnyílású, beltéri ajtókhoz


• PZ jelölésű - hengerzárakhoz való, bejárati ajtókhoz, iroda ajtókhoz


• WC jelölésű - kulcs nélküli reteszelő gomb, a külső oldalon foglaltságjelzővel (csak WC-zárbetéttel használható, kulcsos zárral nem szerelhető)

Nagy múltú, neves gyártók termékeit forgalmazzuk akik a minőségben nem hajlandóak kompromisszumot kötni. Partnereink exkluzív formatervezése mellett a felhasznált anyagok színvonala és mennyisége is egyedülálló az eddig Magyarországon kapható bútorkiegészítők között. A tömör rozsdamentes acél, sárga-, vagy vörösréz nyersanyagból, sok esetben kézzel megmunkált, szemet gyönyörködtető darabokat megérinteni páratlan élmény. A kilincsek súlyából adódó kivételes nyitási érzetet tovább emeli a professzionális műszaki tartalom és a kiváló összeszerelés, amit gyártóink évtizedeken át garantálnak.
Rendeléssel dolgozunk, aminek van némi átfutási ideje. Ennek az az oka, hogy nagyon különbözőek a vásárlói igények - mivel egy termékből 4-5 méret is lehet, illetve ezek mindegyikének akár 9 féle szín- vagy anyagváltozata -, nehéz előre kitalálni, vajon melyik fog tetszeni Neked, melyik illik az adott bútorodhoz, helyiségedhez.

azonnal felvesszük a kapcsolatot a gyártóval, majd értesítünk a várható határidőről. A bankkártyás fizetési lehetőséggel élve már a honlapon tudod rendezed a teljes összeget, így további teendőd nincs.

Amennyiben telefonon, email útján vagy személyesen vásárolnál - mivel minden esetben egyedi megrendelésről van szó -, előleg kiszámlázására kerül sor. Ennek teljesítése után rendeljük a terméket, majd a lehető leghamarabb kiszállítjuk Neked.

Elsődleges célunk, hogy pontosan olyan kiegészítőket kapj, amit megálmodtál, ezért legyártatjuk Neked pontosan úgy, ahogy azt elképzelted. Természetesen ugyanazon az áron, többletköltség nélkül.
Semmi gond, a minden igényt kielégítő termékskála néha útvesztőnek tűnik. Műszaki segítségért hívd kollégánkat a +36706344591-es telefonszámon, vagy írj a tamas@smalldetails.hu email címre.

Amennyiben meglévő bútoraidon cserélnéd a fogantyúkat, lényeges adat lesz, mert ugyanoda kell visszacsavarozni az újat is. Szóval le kell mérned a felfogatási furatok középpontjai közötti távolságot. Ezek általában szabvány méretek, úgyhogy ne aggódj, nem kell századmilliméterre pontos adat. Tehát a két lyuk közepétől - közepéig mérj.

Új bútorra, ha a gyártó még nem fúrta ki, bármilyet választhatsz, ami az adott felületen elfér. Ebben az esetben a fogantyúhoz kell kialakítani a felfogatási pontokat.

Van lehetőség helyszíni felmérésre és szívesen segítünk! Jelezd felénk, hogy nagyjából mire lenne szükséged, hová és mikor kellene menni. Kollégánk felveszi Veled a kapcsolatot és egyeztettek időpontot.
Budapesti bemutatótermünkben sok szeretettel várunk! Itt az összes általunk forgalmazott márkát megismerheted, kézbe veheted, kipróbálhatod a termékeket továbbá megtekintheted a színmintákat és a katalógusokat is. Hétfőtől csütörtökig: 10:00-tól 16:00-ig vagyunk nyitva. Címünk: 1106 Budapest, Fátyolka utca 4., +36304759993, info@smalldetails.hu