Barion Pixel
Menu
Your Cart

Delivery Information

ÁTVÉTELI MÓDOK, ÁTVÉTELI DÍJAK

A webáruházban szereplő árak forintban értendők, tartalmazzák a mindenkori általános forgalmi adót. A Honlapon feltüntetésre kerül a Termék eladási ára és egységára. Az árak nem tartalmazzák a házhozszállítás költségét, és nem tartalmazzák a fizetéssel felmerülő banki költségeket. A házhozszállítás költsége a Honlapon feltüntetett árakon felül fizetendő, az alábbiak szerint:

Személyes átvétel a bemutatóteremben:
ingyenes

Házhozszállítás futárszolgálattal 50.000 Ft, vagy az alatti megrendelés esetén:
- 1.900 Ft

Házhozszállítás futárszolgálattal 50.000 Ft-ot meghaladó összegű megrendelés esetén:
- ingyenes

A "Holnap Önnél" felirattal ellátott termékek szállításának kezdete a vételár beérkezésének visszaigazolása utáni munkanaptól számítandó.

A Honlapon feltüntetett árakon felül az Eladó a Vevőre terhelheti Vevő elállása esetén a Termék Eladó részére történő visszaküldésének költségeit, amennyiben Vevő nem hozza vissza a Terméket személyesen a bemutatóterembe.

Az Eladó jogosult üzletpolitikai vagy egyéb okokból (pld. árfolyamváltozás stb.) az árakat módosítani, amely azonban nem terjed ki a már megkötött Szerződésekre.

Amennyiben az Eladó a Honlapon akciót hirdet vagy akciós áron kínál értékesítésre egyes termékeket, úgy a termékek kizárólag az akció feltüntetett időtartama alatt, illetve a készlet erejéig vásárolhatók meg akciós áron.

Ön a megrendelés leadásakor jelöli meg, hogy – az alábbi átvételi módok közül - milyen módon kívánja átvenni a megrendelt Terméket. Amennyiben a Termék átvehető, úgy arról emailben tájékoztatjuk; futárszolgálattal történő kézbesítés esetén a futárszolgálat tájékoztatja Önt arról, hogy mely időpontban várható a kézbesítés, míg személyes átvétel esetén az Eladó küld Önnek emailt vagy sms-t arról, hogy a megrendelése átvehető. 

Az Eladó kizárólag Magyarország területén belül vállal kiszállítást.

Ön a megrendelés leadásakor az alábbi átvételi módok közül választhat.

9.1 Házhozszállítás futárszolgálattal 

Amennyiben Ön ezt az opciót választja, úgy a Termék szállítását és kézbesítését a GLS General Logistics System Hungary Kft. végzi. A Termék várható szállítási idejét a visszaigazoló e-mail tartalmazza, illetve a szállítás pontos időpontjáról a futárszolgálat tájékoztatja Önt e-mailben.
A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

A kiszállítási időtartam gyártótól és termék típustól függően 2 nap és 6 hét között lehet, a várható időtartamról mielőbb tájékoztatjuk Önt.

A számlát (és ha tartozik a termékhez, a jótállási jegyet) a csomag tartalmazza. Vevő köteles a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. 

Amennyiben a kézbesítés sikertelen, úgy a futárszolgálat szintén az Ön értesítése mellett további 2 (kettő) alkalommal megkísérli a Terméket az Ön részére kézbesíteni, illetve felveszi Önnel a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából. Amennyiben a kézbesítés mindhárom alkalommal sikertelen ideértve, ha a futár nem tudja Önnel felvenni a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken vagy az egyeztetett időpontban sem lehetséges a kézbesítés a megadott címen, úgy a futár a Terméket visszaszállítja az Eladó bemutató termébe. Ezt követően e-mailben tájékoztatjuk Önt, hogy további 15 (tizenöt) napon belül a Terméket a Bemutatóteremben átveheti. Amennyiben a fenti időtartamon belül sem veszi át a terméket, és nem jelzi, hogy későbbi időpontban át kívánja venni, úgy a Szerződés a fenti 15 napos határidő lejártával, illetve amennyiben Ön írásban (e-mailben) kérte a határidő meghosszabbítását, úgy az Ön által kért (legfeljebb további 30 napos) meghosszabbított határidő lejártával a Szerződés megszűnik. A Szerződés fenti megszűnése esetén Ön a futárszolgálat költségét az Eladó részére megfizetni tartozik, az Eladó ezt meghaladóan további igényt és követelést Önnel szemben nem támaszthat. Amennyiben Ön a Termék árát megfizette, úgy Eladó a Termék árát Önnek a Szerződés megszűnését követő 8 (nyolc) napon belül visszafizeti. Eladó jogosult a futár költségét az Ön részére visszatérítendő összegbe beszámítani, abból levonni, és a futár költségével csökkentett összeget visszautalni Önnek. Ebben az esetben a futár költsége abban az esetben is terheli Önt, amennyiben a megrendelés értékére tekintettel a kiszállítás – a Szerződés teljesülése esetén – ingyenes lett volna. 

Nagy kereslet esetén előfordulhat, hogy egyes termékekből hiány keletkezik, és így a megrendelt árucikkeket több csomagban tudjuk csak kiszállítani, mely esetben nem számítunk fel többletköltséget a több alkalommal történő kiszállításért, Önt kizárólag a futár egyszeri költsége terheli, mely az első csomag átvételekor fizetendő. Ebben az esetben a visszaigazoló e-mailben tájékoztatjuk Önt a hiányzó termékek szállítási információiról.

9.2 Személyes átvétel előre egyeztetett időpontban

Személyes átvételre a 1036 Budapest, Bécsi út 57-59. szám címen található bemutatótermünkben van lehetőség díjmentesen, előre egyeztetett időpontban.

Amennyiben a megrendelt Termék átvehető, úgy arról e-mailben tájékoztatjuk, és a tájékoztatást követő 15 (tizenöt) napon belül jogosult a Terméket a Bemutatóteremben személyesen átvenni.  Amennyiben a fenti időtartamon belül nem veszi át a terméket, és nem jelzi, hogy későbbi időpontban át kívánja venni, úgy a Szerződés a fenti 15 napos határidő lejártával, illetve amennyiben Ön írásban (e-mailben) kérte a határidő meghosszabbítását, úgy az Ön által kért (legfeljebb további 30 napos) meghosszabbított határidő lejártával a Szerződés megszűnik. 

A Szerződés fenti megszűnése esetén Eladó sem a Szerződésből, sem a Szerződés megszűnéséből eredően további igényt és követelést Önnel szemben nem érvényesíthet. 

Amennyiben Ön a Termék árát megfizette, úgy Eladó a Termék árát Önnek a Szerződés megszűnését követő 8 (nyolc) napon belül visszafizeti.